Business-changing cloudplatform Visma.net Accountancy

Helpt accountants én cliënten vooruit

Dit innovatieve state-of-the-art cloudplatform voor (middel)grote accountantskantoren biedt de meest uitgebreide set financiële functionaliteit en zorgt voor een compleet nieuwe manier van samenwerken met cliënten. Specifiek voor kantoren die zich willen onderscheiden en services op maat willen aanbieden aan hun cliënten.

Nieuwe unieke manier van dienstverlening

Visma.net Accountancy gaat verder dan andere financiële cloudoplossingen en verbindt kantoor en cliënten op een nieuwe, unieke, manier. Kantoren bieden volledig door henzelf gedefinieerde deelservices aan vanuit het platform, en kunnen die op elk moment aan- en uitzetten. Geen standaarddiensten maar services die het kantoor onderscheiden. Creëer een samenwerking op maat met elke cliënt!

Processen robotiseren

De oplossing verwerkt geautomatiseerd grote hoeveelheden financiële data online en minimaliseert handmatige processen door ingebouwde workflows en business intelligence. Datastromen komen system-to-system binnen en worden gerobotiseerd verwerkt o.b.v. zelf definieerbare workflows. Het systeem stuurt alleen nog op uitzonderingen.

Data-analyse en -presentatie

Het platform bevat onbegrensde mogelijkheden voor data-analyse, dashboards, rapportages en workflowgestuurd werken. Daarmee kunnen kantoren cliënten proactief van informatie op maat voorzien, om beter gefundeerde strategische beslissingen te nemen.

Lees meer of maak kennis met Visma.net Accountancy en de mogelijkheden via webinars.