Even voorstellen… Novak werkt samen met diverse partners om haar leden scherpe aanbiedingen te kunnen doen voor uiteenlopende services. Doel is om kantoren zoveel mogelijk te ontzorgen in de dagelijkse praktijk. Leden profiteren niet alleen van aantrekkelijke prijzen, maar kunnen ook kiezen uit een breed aanbod van onderwerpen. Graag stellen we drie van onze partners aan u voor.

Pensioen Advocaten

Pensioen is een belangrijke arbeidsvoorwaarde, maar ook steeds vaker een punt van discussie. De advocaten van Gommer & Partners Pensioen Advocaten staan u, en dus ook úw klanten, graag bij. Denk hierbij aan pensioen-mediation, geschillen tussen werkgevers en werknemers, of met pensioenfondsen, verzekeraars, of tussen ondernemingsraad en werkgever.

Heeft u of een van uw klanten een pensioenadvocaat nodig? We maken graag een investeringsvoorstel op maat én als relatie van Novak ontvangt u 10% korting op ons uurtarief. Klanten van Novak-leden ontvangen ook 10% korting op het uurtarief.

Wilt u meer informatie? Klik hier

SubsidyCloud

Accountants krijgen regelmatig de vraag van hun cliënten over subsidieaanvragen. Niet iedere accountant is op de hoogte van de vele verschillende subsidiemogelijkheden. SubsidyCloud biedt een platform waarop men de verschillende subsidies kan terugvinden en aanvragen.

SubsidyCloud beschikt over ervaren consultants die kantoren helpen met het ontdekken en het succesvol aanvragen van de subsidie-mogelijkheden. Het succespercentage bedraagt maar liefst 81%. Uniek voor Novak-leden is dat zij de beschikking hebben tot een eigen omgeving, waarin alle aanvragen zijn terug te vinden.

Wilt u meer informatie? Klik hier

Novak Fietsmobiliteit

In deze veranderende wereld van mobiliteit hebben Fietsvoordeelshop, Fietsmobiliteitsmakelaar en Aon hun expertises gebundeld.

Fietsvoordeelshop heeft, speciaal voor Novak, een ruim assortiment A-merken samengesteld. U krijgt minimaal 15% korting op alle fietsen en E-bikes van Gazelle, Sparta, Batavus, Cortina, Cube, Union, Kalkhoff, Pegasus en Koga. Mocht de gewenste fiets of E-bike er toch niet tussen staan, dan kunt u contact opnemen met Fietsvoordeelshop. Zij zullen er alles aan doen om deze alsnog toe te voegen. Wilt u meer informatie? Klik hier

Novak

Heeft u als lid een vaktechnische vraag of bent u op zoek naar kantoorondersteuning? Bel dan tijdens kantooruren Novak DIRECT via 085-0220150 of maak gebruik van ons webformulier. Voor algemene vragen (bijvoorbeeld over het lidmaatschap, opleidingen en facturen) kunt u bellen met 070-3524002 of stuur een e-mail naar novak@novak.nl.

Blijf wekelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op accountancygebied.

Volg ons op:

image
image