Nu nog smarter zelf online boekhouden en factureren

InformerOnline versie 4 is hét boekhoudpakket voor MKB-ers en ZZP-ers. Deze nieuwste update maakt het nog eenvoudiger voor ondernemers om zelf je boekhouding bij te houden. Door gebruik van de allernieuwste technieken is het in deze versie mogelijk om WhatsApp te gebruiken om direct met je boekhouding te communiceren. Stuur foto’s van je bonnetjes en app voor de laatste details van je boekhouding. Ook is er de mogelijkheid om direct in jouw boekhouding boekhoudhulp op te vragen vanuit de Belastingdienst. Laat je informeren over de juiste belastingregels op het moment dat je een boeking wilt gaan doen op een bepaald grootboek: dat voorkomt verrassingen aan het eind van het jaar! Daarnaast kan de financieel dienstverlener gratis met zijn klanten koppelen en communiceren via een mooi overzichtelijk portaal. Tot slot kun je met versie 4 snel online factureren via PEPPOL, is het nu mogelijk om iedere bank te koppelen en automatisch te boekhouden en kun je je btw-aangifte direct vanuit je online boekhouding versturen!

Gratis Accountancyportal*

Het Accountancyportal van InformerOnline is gratis voor de accountant en boekhouder. Er geldt een prijs per administratie die afhangt van het type samenwerking met de ondernemer. De getoonde prijzen zijn een totaalprijs voor de accountant en ondernemer per 2021. Vervolgens kan je zelf bepalen hoe je de kosten wilt doorberekenen aan je klant.

*Het gratis accountancyportal bevat één gebruiker. Extra gebruikers toevoegen mogelijk voor 10,- per maand per gebruiker. Daarnaast zit er één gratis Facturatiepakket bij inbegrepen. De prijzen zijn exclusief btw en op basis van fair use. Prijswijzigingen voorbehouden.