Pensioen hoeft niet duur en ingewikkeld te zijn

Novak biedt met partner Brand New Day een aantrekkelijke pensioenregeling

In de huidige krappe arbeidsmarkt wordt een goede pensioenregeling steeds vaker ingezet als middel om personeel te werven en te behouden. Uit onderzoek van Indeed blijkt zelfs dat een collectieve pensioenregeling de belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarde is volgens werknemers. Ook Novak deed samen met Brand New Day onderzoek naar de behoeftes rondom zo’n pensioenregeling. Daaruit bleek dat voor bijna 60% van de respondenten een collectieve pensioenregeling nog geen onderdeel is van de arbeidsvoorwaarden.

De voordelen van Brand New Day voor Novak-leden Speciaal voor de leden van Novak biedt Brand New Day een eigentijdse pensioenregeling. Deze bevat alle onderdelen die horen bij een aantrekkelijk en compleet pakket, zoals opbouw- en verzekeringsonderdelen. Daarbij is alles online geregeld en krijg je een goede service. Deze regeling kan worden afgenomen tegen extra lage kosten voor zowel de werkgever als medewerker. Dit betekent minder kosten voor de werkgever en een hoger pensioenkapitaal voor de werknemer. Win-win dus. Online pensioenplanner Met het bedrijfspensioen van Brand New Day plannen ondernemers en hun medewerkers op MijnBND hun financiële toekomst via een persoonlijke pensioenplanner. Door informatie van mijnpensioenoverzicht.nl te combineren met het bedrijfspensioen van Brand New Day hebben medewerkers direct inzage in al hun pensioenpotjes en toekomstige AOW. Zo krijgen medewerkers een beeld van hun inkomen na de pensioendatum. Het toekomstige inkomen kan via gegevens uit het NIBUD worden vergeleken met de toekomstige uitgaven. Op deze manier zien zij direct of er een tekort is op de pensioendatum. Als blijkt dat iemand meer geld nodig heeft, dan kan er met een paar muisklikken fiscaal voordelig extra gespaard worden. In de nabije toekomst bouwt Brand New Day dit platform uit, zodat medewerkers de op- en afbouw van hun hele vermogen kunnen managen.

MEER WETEN?

Op Novak.nl staat meer informatie over Brand New Day Bedrijfspensioen. Wilt u als werkgever direct profiteren van de samenwerking tussen Novak en Brand New Day? Bekijk dan de partnerpagina, vraag de brochure aan of maak zelf een berekening.

Pensioen hoeft namelijk niet duur en ingewikkeld te zijn.