Brouwer Accountant en Belastingadviseur, Heerenveen

“Als je gaat rekenen, dan zie je dat het je meer oplevert dan dat het je kost”.

Overstappen naar het Novak PLUS lidmaatschap

Door: de redactie

Harrie Brouwer van Brouwer Accountant en Belastingadviseur stapte onlangs over van basis naar PLUS lidmaatschap. Wat zijn voor hem de voordelen?

U bent ruim twee jaar geleden voor uzelf begonnen. Hoe bevalt dat?

“Begin 2018 heb ik afscheid genomen van een kantoor waar ik 20 jaar lang mede-eigenaar van was. Ik ging van 25 personeelsleden naar een eenmanskantoor. En dat bevalt heel goed. Ik ervaar meer vrijheid om te ondernemen, kies zelf voor wie ik werk en hoe ik met mijn klanten omga. De teller hoeft niet meer te gaan lopen bij ieder telefoontje. Mijn manier van werken is veel persoonlijker en relaxter geworden.”

U bent direct lid geworden van Novak. Waarom?

“Ik wilde gelijk zaken goed regelen, zoals waarneming en een kwaliteitssysteem. Niet alleen om de te verwachten toetsing van de NBA goed door te komen, maar ook om werkprocessen efficiënt in te richten zodat je daar blindelings op kunt vertrouwen. Ik heb het aanbod van verschillende aanbieders naast elkaar gelegd en Novak kwam als beste uit de bus. Zowel prijstechnisch als passend bij mij als klein kantoor. Inmiddels heb ik een OKB laten uitvoeren door Bouwe Algra van Novak voor een aantal controle-opdrachten en maak ik gebruik van het convenant Horizontaal Toezicht (HT).”

U heeft onlangs de overstap gemaakt van basis naar PLUS lidmaatschap. Wat was de aanleiding?

“Mijn werkveld is heel divers. Ik doe zowel samenstel als assurance voor diverse typen klanten. Mede daarom maak ik gebruik van verschillende diensten van Novak. Bouwe wees mij op de gunstige tarieven hiervoor die bij een PLUS lidmaatschap horen. Als je gaat rekenen, zie je al snel dat het je meer oplevert dan dat het je kost. Je betaalt nog steeds een aantrekkelijke prijs voor het lidmaatschap en daarbovenop krijg je korting op de uurtarieven.”

Wilt u meer weten over het PLUS lidmaatschap? Neem contact op met Novak DIRECT via 085-0220150 of via www.novak.nl/novakdirect/