Novak opleidingsaanbod

Als grootste serviceorganisatie voor de mkb-accountant bieden wij ook in 2022 verschillende opleidingen en webinars aan. Onze opleidingen sluiten aan bij uw dagelijkse werkzaamheden. Onze ervaren docenten brengen u de juiste combinatie van theorie en praktijk, om u weer een stap verder te helpen.

Uitnodiging cursus:

Vertrouwensadviseur in 2022


“Deze cursus stelt u in staat om als vertrouwensadviseur uw rendement te vergroten.”

Docent drs. Marco Moling AA RA RB

De beroepsvereniging Novaa nodigt haar leden uit om gratis* deel te nemen aan de online cursus: Vertrouwensadviseur in 2022. Een goede aanvulling voor in uw PE-portfolio! U kunt zich opgeven voor één van de volgende data:

DATUM woensdag 22 december 2021 | TIJD 15:00 – 17:00 uur DATUM dondersdag 20 januari 2022 | TIJD 15:00 – 17:00 uur

Wij bieden u als trouw lid dit jaar de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan deze online cursus & na afloop van deze cursus bent u op de hoogte van veranderende marktomstandigheden en hoe u hier strategisch op kunt inspelen. Deze cursus stelt u in staat om als vertrouwensadviseur uw rendement te vergroten. Onderwerpen:

• Marktomstandigheden in het mkb

• Behoeften van mkb-ondernemers

• Succesfactoren mkb-ondernemer

• Succesfactoren mkb-accountant

• Bouwstenen voor uw onderscheidend vermogen

Normaal € 295,- nu voor leden gratis. (*bent u geen lid van de beroepsvereniging Novaa, maar wel van de stichting Novak dan kunt u deelnemen tegen een gereduceerd tarief van € 150,-)

Het is ook mogelijk deze cursussen inhouse te organiseren bij u op kantoor. Neem hiervoor contact op met Nicolette de Waal via n.dewaal@novak.nl

Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief voor ons actuele opleidingsaanbod.

Dag van de mkb-accountant 2022:

over trots, ondernemersschap en vaktechniek

Op deze dag ontmoeten mkb-accountants en topsprekers elkaar tijdens een dagvullend programma, dat in het teken staat van ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling en vaktechniek. De komende maanden zullen wij meer informatie over het programma en de locatie met u delen.

DATUM donderdag 9 juni 2022 | TIJD 12:00 – 19:00 uur

Leden die zich reeds hebben aangemeld kunnen in 2022 tegen een gereduceerd tarief (50% korting) deelnemen aan de dag. Meldt u zich voor 31 december 2021 aan? Dan ontvangt u 25% korting op de reguliere toegangsprijs, ter waarde van € 295,- exclusief btw.