ACTIE

Najaarsactie

Novak Kwaliteitssysteem

Accountants opgelet!

Breng uw kwaliteitsbeheersing snel en eenvoudig up-to-date

Het Novak Kwaliteitssysteem is het meest toonaangevende kwaliteitssysteem voor mkb-accountants. Het Kwaliteitssysteem voorziet in diverse elementen van kwaliteitsbeheersing waar u in de dagelijkse praktijk mee te maken heeft. Het systeem wordt actueel gehouden door het Novak redactieteam.

Tot en met 31 december 2021 profiteert u tot 40% korting* op de aanschaf van het Novak Kwaliteitssysteem. Daarnaast ontvangt u de module ‘Aanvullende maatregelen coronacrisis’ GRATIS. Hierin zijn instructies en modellen opgenomen voor de uitvoering van opdrachten in het kader van o.a. de NOW en TVL. Tevens maakt u kans op een jaar lang gratis gebruik van het Novak Kwaliteitssysteem!**

Wilt u eerst kennismaken met het Novak Kwaliteitssysteem, dan kunt u zich aanmelden voor een online demo. Stuur hiervoor een e-mail naar redactie@novak.nl.

Waarom zelf het wiel opnieuw uitvinden? Start vandaag nog met het Novak Kwaliteitssysteem. Zo is de kwaliteit binnen uw accountantskantoor zorgeloos van hoog niveau.

*Leden met een kantoorlidmaatschap ontvangen 20% korting op de aanschafprijs. Plus leden ontvangen 40% korting op de aanschafprijs. **Onder nieuwe bestellingen van het Novak Kwaliteitssysteem verloot de Novak een jaar lang gratis gebruik van het Novak Kwaliteitssysteem.


Deel dit artikel met uw netwerk