Bas Bergkamp, Verstraten & Bergkamp

ADVERTORIAL

Het KING Accountancy Dashboard: de kracht van overzicht

Erik Verstraten, Verstraten & Bergkamp

De accountancy is veranderd. Robotisering, digitalisering en automatisering zijn vandaag de dag eerder regel dan uitzondering. Het accountancy dashboard biedt de uitkomst. Gericht adviseren met behulp van data-analyses, vanuit één overzichtelijk platform. Voor de accountant van vandaag.

Realtime inzicht bieden en de klant gericht adviseren is van meerwaarde. Het KING Accountancy Dashboard geeft in één oogopslag de meest relevante data weer. Altijd op een overzichtelijke en grafische wijze. Belangrijke informatie wordt hierdoor samengevat, beter gelezen en begrepen. Op deze manier vervult de accountant zijn nieuwe rol als sparringpartner van de ondernemer nog beter. Gericht op de toekomst, kunnen er belangrijke beslissingen genomen worden, ondersteund door analyses en persoonlijke advisering. Waar een goed accountancy dashboard aan voldoet Dashboards worden steeds vaker aangeboden, maar een goed dashboard biedt overzicht. Bij te veel informatie verdwijnt de focus. Maar te weinig informatie zorgt ervoor dat het dashboard niet optimaal ingezet kan worden. Een goed accountancy dashboard houdt rekening met de accountant én de klant. Ingewikkelde vakjargon, irrelevante informatie en te generieke of onpersoonlijke data worden daarom vermeden. Een dashboard geeft gemak, snelheid en overzicht. Dit zorgt voor efficiëntie en tijdwinst, die kan worden ingezet om de klant te adviseren. KING Accountancy en het accountancy dashboard Het inzicht van KING Software in de behoeftes van zowel accountants als hun klanten, maakt ons accountancy dashboard fijn om mee te werken. Het dashboard is ontwikkeld om de accountant zorg uit handen te nemen en te ondersteunen. Voor advieskantoor Verstraten & Bergkamp zorgt dit dagelijks voor meer overzicht. Uiteraard geldt dit ook voor hun klanten. De cijfers van vandaag worden direct gedeeld. Realtime inzicht zorgt hierbij voor een continu proces. In één oogopslag zien zij welke klant persoonlijke aandacht nodig heeft en hoe hun kantoor ervoor staat. Moeiteloos meerdere administraties verwerken en slim automatiseren Wanneer jouw kantoor meerdere administraties verwerkt, kun je met het dashboard inzoomen op één specifieke administratie. Deze zoomfunctie geeft snel inzicht in belangrijke gegevens, waaronder bedrijfsgegevens, toegangsrechten, Factuur2KING, de boekhoudkoppeling, btw- en ICP aangifte, saldi, automatiseringsgraad, controlerapportages en instellingen. KING Accountancy maakt het nieuwe werken zo eenvoudig mogelijk. De automatiseringsgraad maakt per administratie inzichtelijk wat er nog handmatig gedaan wordt en hoe dit geautomatiseerd kan worden. Het KING Accountancy dashboard helpt met slimmer werken, zoals de accountant van vandaag doet.

Advieskantoor Verstraten & Bergkamp ervaart het gemak van KING Accountancy tijdens hun werkzaamheden. Benieuwd naar hun complete ervaring?