INTERVIEW

Leestijd: 2 minuten

Even bellen met Nancy van der Hoeven, Office Manager bij Novak


Van de redactie

Nancy van der Hoeven begon in 2003 bij Novak, en is inmiddels alweer achttien jaar lang de spil van de organisatie. En dat is niet alles: Nancy is getrouwd, heeft twee dochters en is sportief. Zo komt ze elke dag opnieuw, met frisse moed, op de fiets naar kantoor.

Wat is jouw rol binnen de organisatie?

“Als office manager heb ik een verbindende rol. Zowel binnen de organisatie, als naar onze leden en de verschillende partijen en adviseurs waar wij nauw mee samenwerken toe. Doordat we in een klein team werken, zijn mijn werkzaamheden divers. Denk daarbij aan ledencontact, ondersteuning van de directie en het bestuur en daarnaast administratieve en organisatorische werkzaamheden. We staan op het bureau samen klaar voor onze leden en geven invulling aan wat zij nodig hebben.”

Hoe is het contact tussen jou en de leden de afgelopen jaren veranderd?

“Het contact met de leden is in de loop der jaren intensiever geworden. Dit komt omdat wij onze diensten en het productaanbod flink hebben uitgebreid. Desondanks weten onze leden (nog) niet altijd hoeveel voordelen hun lidmaatschap heeft en hoe Novak de kantoren op vele gebieden kan ondersteunen. Ik vind het daarom belangrijk om leden te bellen, als zij mij via de mail benaderen, en hen telefonisch te woord te staan. Het is niet alleen leuk om leden te spreken, maar op deze manier hoor ik ook direct wat er speelt. Daar kan ik dan op inhaken met bijvoorbeeld onze servicedesk van Novak DIRECT en het Novak Kwaliteitssysteem.”

“Onze leden weten niet altijd hoeveel voordelen hun lidmaatschap heeft.”

Hoe reageren leden op het Novak Kwaliteitssysteem?

“Kwaliteit is bij Novak heel belangrijk. Dat staat dan ook centraal in alle producten en diensten die wij aanbieden. Het Novak Kwaliteitssysteem is daar één van en het is het meest complete systeem voor het mkb-accountantskantoor. Als we van leden horen dat zij dankzij het gebruik van het Novak Kwaliteitssysteem een toetsing glansrijk hebben doorstaan is dat ontzettend mooi om terug te krijgen. Daar doe je het uiteindelijk voor met elkaar!”

Na al die jaren nog steeds bij Novak. Waarom?

“De afwisseling en diversiteit maakt en houdt mijn werk heel interessant en leuk. Ik heb contact met veel partijen, waaronder verschillende kantoren, voor zowel stichting Novak als de vereniging Novaa. Door het jarenlange contact ken ik veel leden inmiddels goed. En ik vind het leuk om op het bureau dingen te organiseren en te regelen.”

“De afwisseling en diversiteit maakt en houdt mijn werk heel interessant en leuk.”

Wat wil je de Novak-leden meegeven?

“Bezoek regelmatig onze website en ontdek wat Novak allemaal te bieden heeft. En pak gerust de telefoon om vragen te stellen of opmerkingen met ons te delen. We staan u graag direct te woord.”

Nancy van der Hoeven is aanwezig op dinsdag, woensdag en vrijdagochtend.


Deel dit artikel met uw netwerk