Maximaal presteren

met Visma
eAccounting Accountanc
y

Ondernemers willen altijd kunnen zien hoe ze er financieel voorstaan. Nu kunt u als accountant cliënten natuurlijk alles op administratief gebied uit handen nemen, maar het is belangrijk dat zij het gevoel van betrokkenheid houden. Wat daarvoor nodig is? Een combinatie van accountancysoftware en self-servicetools voor ondernemers!

Betrokken cliënten

Het is heel belangrijk om een ondernemer betrokken te houden bij zijn eigen administratie. Door hem self-servicetools te bieden, kan hij ook een groot deel van de administratieve taken zelf doen of monitoren. Anders bestaat de kans dat hij zelf de grip verliest. Daarnaast is de jongere generatie heel kritisch als het gaat om de gehele user experience, dus niet alleen om financiële functionaliteit maar ook om gebruiksgemak en look & feel. Snelle en slimme verwerking met intelligente dashboards, die de ondernemer inzicht geven in waar hij staat is tegenwoordig gewoon een must. Visma helpt om die samenwerking tussen ondernemer en accountant te optimaliseren maar vooral ook om samenwerking heel eenvoudig te maken.

Visma eAccounting online boekhouden

Visma eAccounting is dé online boekhoudoplossing voor uw clïënten. Alle basisfeatures voor het kleinere mkb zijn aanwezig en alles is online. Dit betekent dat een complete administratieve cyclus online doorlopen kan worden: van elektronisch factureren, inkomende en uitgaande facturen, verwerken van de boekingen, bankkoppelingen, btw-aangifte tot en met basiskengetallen. En dat voor maar € 16,-- per maand. En u als accountant logt in op de accountancyversie van Visma eAccounting waarmee u direct de voortgang van uw cliënten kunt volgen.

Visma eAccounting Accountancy

Met Visma eAccounting Accountancy hebt u ook de tool in handen om uw eigen kantoor en workflows te managen. Practicemanagement, oftewel kantoorbeheer, is namelijk een belangrijk onderdeel van de accountancysoftware van Visma. Bij de verdere digitalisering van het moderne kantoor is het kunnen volgen en organiseren van uw interne workflow van essentieel belang. Hoeveel btw-aangiften moet uw kantoor opstellen volgende maand en hoe ver bent u daarmee? Is er voldoende capaciteit? En met welke facturatiemodellen werkt u? Vaste prijsafspraken, aantallen of op uurbasis? Met Visma eAccounting Accountancy kunt u allerlei zaken per klant bijhouden en inrichten, maar ook per eigen medewerker. Zo houdt u zicht op hoe de ondernemer ervoor staat, maar ook op de voortgang binnen uw eigen organisatie.