ADVERTENTIE

Word partner van de Dag van de mkb-accountant 2021

De vierde editie van de Dag van de mkb-accountant staat gepland op donderdag 9 december 2021. Dit evenement wordt georganiseerd door de beroepsvereniging Novaa in samenwerking met stichting Novak. Het betreft een middagvullend programma met topsprekers dat in het teken staat van ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling en vaktechniek.

De Positieve start van 2022!

Het doel dit jaar is om alle aanwezigen een positieve boost te geven voor 2022. Naast een goed gevuld programma is er ook ruimte om elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen en elkaar te inspireren. Dit jaar is er ruimte voor circa driehonderd mkb-accountants. Hun interessegebied is breed; van vaktechnische informatie gericht op de (mkb-)praktijk en actuele ontwikkelingen in het accountantsberoep tot aan accountancy gerelateerde onderwerpen als ICT, belastingen en pensioenen. De Dag van de mkb-accountant sluit aan op de kernwaarden van Novaa: ambitieus, betrokken en competent.

Wie, wat, waar?

Het evenement vindt plaats in Theater Figi in Zeist. Voor het programma verwijzen we u graag door naar onze website.

Uiteraard houden we rekening met de, op dat moment geldende maatregelen, betreffende het coronavirus die zijn opgesteld door het RIVM. Mocht een fysiek evenement niet door kunnen gaan komen wij met een passend alternatief, waarbij u als partner betrokken wordt. Heeft u interesse om onderdeel te zijn van dit evenement? Neem contact op met Guus Ham (06 - 51186741 of g.ham@novaa.nu) of Sharon Hotinga (06 - 13703173 of s.hotinga@novak.nl).