Welkom bij Grub, de enige Wwft oplossing in Nederland waarmee je volledig voldoet aan ALLE Wwft-richtlijnen. Stap nu over.

De meeste Wwft-oplossingen zijn omslachtig, tijdrovend en bovenal: ze ondervangen slechts 2 tot 3 van de 8 stappen van het Wwft-stappenplan van het BFT. Niet genoeg voor de toezichthouder.

Maar gelukkig is er Grub. De enige oplossing waarmee je voldoet aan alle richtlijnen van de Wwft (en dus ook aan de 8 stappen van het BFT). Grub is een Saas product, maakt dus gebruik van slimme software én het geeft altijd actuele informatie dankzij de actuele data van Company.info. Plus continue monitoring, actieve signalering (vereiste binnen Wwft), alerts bij veranderingen, en de mogelijkheid tot direct rapporteren aan de toezichthouder, allemaal zaken die noodzakelijk zijn en ervoor zorgen dat je vanaf nu eindelijk 100% Wwft-proof bent.

Grub zelf ervaren? Dan is Demo Donderdag iets voor jou. Elke donderdag om half 10 laten we je zien, met een kop koffie bij de hand, wat Grub voor jouw accountantskantoor kan betekenen.