Novak helpt: vraag een pretoetsing aan

De NBA heeft besloten om de toetsingen dit jaar niet eerder te starten dan in september. De geselecteerde kantoren zijn hierover onlangs geïnformeerd. Novak biedt u graag ondersteuning bij de voorbereiding hierop. Zoals hulp bij:

  • Het aanvragen van een tijdelijke vrijstelling.
  • Pretoetsing.
  • Het eindgesprek met NBA-toetsers op de dag van de toetsing.
  • Het opstellen van een oorzakenanalyse en een verbeterplan.

Wilt u weten of uw kantoor met een gerust hart de toetsing tegemoet kan zien? Vraag dan bij Novak een pretoetsing aan. Bouw Algra AA, accountant bij Novak, bezoekt dan uw accountantskantoor en simuleert een toetsing. Hiermee bent u goed voorbereid en ontvangt u bovendien PE-uren.

Heeft u geen behoefte aan een volledige pretoets, maar bent u wel benieuwd naar de kwaliteit van uw dossiers? Laat dan een accountant van Novak een dossiercheck uitvoeren. Zo weet u of uw dossiers voldoen aan wet- en regelgeving. Een dossiercheck is veelal ook op afstand mogelijk. De bespreking van de uitkomsten kan dan ook prima per telefoon of online.

Indien u een afspraak wilt maken voor een pretoetsing of dossiercheck, dan kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer: 085 – 0220150 of rechtstreeks met Bouwe Algra AA op 06 – 835 21 654 of b.algra@novak.nl

Corona-proof opleidingen bij Novak

Dit najaar start Novak met corona-proof opleidingen rondom allerlei relevante thema’s. Onze cursusgroepen zijn klein en de geselecteerde locaties hanteren extra protocollen voor reiniging en hygiëne. De locaties zijn tevens goed bereikbaar met de auto. Wij houden de maatregelen vanuit de overheid in de gaten en doen er alles aan om een veilige omgeving te garanderen. De cursussen gaan uiteraard door onder voorbehoud van nieuwe maatregelen.

Novak opleiding Actualiteiten verslaggeving

Externe verslaggeving is de kern van de rol van de accountant. Kennis hiervan is noodzakelijk voor een goede beroepsuitoefening. In deze cursus komen verschillende onderwerpen aan bod die relevant zijn voor de jaarrekening van het MKB.

DATUM 16 september TIJD 09:00 – 16:00 uur LOCATIE Houten DOCENT Charles Kock PRIJS 295,- PE 4 CURSUSCODE 114553

Novak opleiding Basiscursus Novak Kwaliteitssysteem

De basiscursus voor het Novak Kwaliteitssysteem is bedoeld voor diegene die het Novak Kwaliteitssysteem hebben aangeschaft dan wel (opnieuw) een start willen maken met de implementatie ervan binnen het kantoor.

DATUM 22 september TIJD 09:30 – 12:30 uur LOCATIE ‘s-Hertogenbosch DOCENT Marcel Kurvers PRIJS Novak leden 120,- Niet-leden 150,- PE 3 CURSUSCODE 114546

Voor het totale actuele opleidingsaanbod verwijzen wij u naar: www.novak.nl/opleidingen. Tot 1 augustus ontvangt u 10% korting op onze opleidingen.