Novak LEDENVOORDEEL

Om onze leden optimaal te laten functioneren binnen de kantooromgeving heeft Novak met verschillende leveranciers samenwerkingen gesloten. Doe er uw voordeel mee!

Aon’s Cyber Solutions en cybersecurity specialist EYE hebben de handen ineen geslagen om ook kleinere kantoren state-of-the-art cyberweerbaarheid te kunnen bieden voor een mkb-prijs.

EYE beveiligt bedrijven tegen de snelle opmars van cybercriminaliteit waarbij data wordt gestolen en bedrijven worden gegijzeld. Onze dienstverlening vraagt geen grote investeringen vooraf en biedt direct bij afsluiten een hoogwaardige beveiliging. Onze mensen houden uw systemen en cloudomgevingen dag en nacht in de gaten. Onze missie? Het beschermen van mkb in Europa. EYE is opgericht door cyberexperts van de AIVD en MIVD die veel ervaring hebben in het detecteren en voorkomen van cyberdreigingen.

Voordeel voor Novak-leden

De investering voor state-of-the art bescherming bedraagt in de meeste gevallen tussen de €10,- en €20,- per werkplek per maand. Voor leden van Novak verzorgen we de implementatie met een waarde van €1.250,- kosteloos.


Meer informatie over EYE of over de voordelen voor u als Novak-lid?

Met de digitale handtekening oplossing van ValidSign kunnen accountants en belastingspecialisten sneller dan ooit noodzakelijke handtekeningen verkrijgen, terwijl ze nog steeds aan strikte wettelijke vereisten voldoen. Duizenden organisaties ondertekenen momenteel hun documenten met ValidSign. Een groot deel daarvan zijn administratie-, belastingadvies- en accountantskantoren. ValidSign is binnen de accountancy dé marktleider op het gebied van digitaal ondertekenen.

ValidSign is officieel agent van KPN PKI Overheid certificaten die zowel met een token als exclusief met KPN in de Cloud kunnen worden gebruikt.

Voordeel voor Novak-leden

Novak-leden die nog geen klant zijn bij ValidSign en dit wel willen worden krijgen een korting op de instapkosten.

De instapkosten zijn tweeledig:

  • Setupkosten (aanmaken account en uitlevering m.b.v. web-sessie) 50% korting
  • Logo- en content branding 25% korting


Meer informatie over ValidSign of over de voordelen voor u als Novak-lid?

Meer diensten en producten vindt u hier.

Novak

Heeft u als lid een vaktechnische vraag of bent u op zoek naar kantoorondersteuning? Bel dan tijdens kantooruren Novak DIRECT via 085-0220150 of maak gebruik van ons webformulier. Voor algemene vragen (bijvoorbeeld over het lidmaatschap, opleidingen en facturen) kunt u bellen met 070-3524002 of stuur een e-mail naar novak@novak.nl.

Blijf wekelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op accountancygebied.


Deel dit artikel met uw netwerk