Om onze leden optimaal te laten functioneren binnen de kantooromgeving heeft Novak met verschillende leveranciers samenwerkingen gesloten. Doe er uw voordeel mee!

Covid-19 virtuele assistent

In samenwerking met Accounton.io biedt Novak een virtuele corona-assistent.

Deze geeft antwoord op vragen van ondernemers en zelfstandigen over regelingen en financiële steunmaatregelen van de Nederlandse overheid. De service wordt dagelijks bijgewerkt door Accounton. Ervaar zelf hoe dit werkt en bekijk de mogelijkheden voor uw kantoor en klanten.

De tool kan, voorzien van uw logo en huisstijl, op de website van uw accountancykantoor geplaatst worden. Op deze manier kunt u als accountant ontlast worden en kunnen uw klanten bij de assistent terecht. De virtuele assistent wordt dagelijks up-to-date gehouden. Ook kan de assistent een automatische berekening maken over hoeveel de NOW-vergoeding zou kunnen bedragen.

Indien u gebruik wilt maken van de virtuele assistent, klik dan op de link of stuur een e-mail naar info@accounton.io

Novak Financieringen

Snel en eenvoudig een mkb-financiering aanvragen bij meerdere financiers.

Helpt u uw klanten bij het aanvragen van een financiering? De exclusieve samenwerking van Novak met Capsearch maakt deze begeleiding gemakkelijker. Capsearch is een online financieringsplatform voor mkb- en vastgoedfinancieringen. U kunt hiermee op een eenvoudige en efficiënte manier een financiering aanvragen bij meerdere financiers. Het platform biedt u inzicht in de acceptatiecriteria van financiers. U stelt één aanvraag op, die u in één keer naar verschillende financiers stuurt.

Ondersteuning van leden bij klantadvies De adviesmarkt voor mkb-financieringen is groot en biedt de mkb-accountant dus enorme kansen. Om een goede adviesrol in deze markt te kunnen spelen bieden de specialisten van Capsearch u ondersteuning bij inhoudelijke vragen over het slim opstellen van een aanvraag. Bijvoorbeeld over de mate van financierbaarheid, de ideale financieringsstructuur of passende geldverstrekkers. Via Novak ontvangt u voor het eerste jaar 30% korting op licenties van Capsearch. Meer informatie over Capsearch of over het slim aanvragen van een financiering?

Novak Financiële Planning

Heeft u vragen over Financiële Planning?

Of het nu gaat om het advies voor uw eigen medewerkers, uw dga-relaties of de werknemers van uw relaties. &Gommer Pensions Group is de deskundige en betrouwbare partner van Novak als het gaat om Financiële Planning en Pensioen. &Gommer Pensions is u tevens graag van dienst voor het maken van pensioenberekeningen. Bij afwijkende situaties maken zij graag een advies op maat en doen zij u een passend aanbod voor wat betreft de investering. Als Novak-kantoorlid krijgt u 10% korting op het uurtarief!

Wilt u meer informatie over &Gommer Pensions Group of met hen in contact komen?

Novak

Heeft u als lid een vaktechnische vraag of bent u op zoek naar kantoorondersteuning? Bel dan tijdens kantooruren Novak DIRECT via 085-0220150 of maak gebruik van ons webformulier. Voor algemene vragen (bijvoorbeeld over het lidmaatschap, opleidingen en facturen) kunt u bellen met 070-3524002 of stuur een e-mail naar novak@novak.nl.

Blijf wekelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op accountancygebied.

Volg ons op:

image
image