Kom ook naar de Dag van de mkb-accountant!

Op 12 december organiseren we opnieuw de Dag van de mkb-accountant. Dat lijkt nog ver weg. Velen van u zullen nu nog druk bezig zijn om jaarstukken, aangiftes en adviezen de deur uit te doen, voordat de zomerperiode aanbreekt. Wij zijn echter al druk bezig met het samenstellen van het programma dat dit najaar weer meer dan 400 bezoekers naar Nieuwegein zal trekken.


Wat dacht u van een mini-MBA voor mkb-accountants. Van niemand minder dan Ben Tiggelaar krijgt u de belangrijkste managementadviezen. Ben kan gezien worden als een van de bekendste sprekers die ons land kent. Door sommigen zelfs als managementgoeroe betiteld. Het is prachtig dat Ben heeft toegezegd om van onze dag een waar succes te maken en uw vakkennis en zelfkennis te vergroten.


Ook staat onze staatssecretaris van Financiën, Menno Snel, op het podium. Bij de presentatie van onze nieuwe beroepsorganisatie Novaa voor mkb-accountants mag een belangrijke politicus niet ontbreken. Hij zal in zijn presentatie ingaan op het belastingstelsel nu en in de toekomst voor het Nederlandse mkb.


Kim Jansen verbindt als deskundige generaties op de werkvloer en helpt uw organisatie generatiebestendig te maken. Zij zal u in haar interactieve presentatie alles vertellen over generatieverschillen, weerbaarheid, creativiteit en energie op de werkvloer.


Natuurlijk ontbreekt het deze dag niet aan de deelsessies in de middag: fiscale eindejaarstips door Sylvester Schenk, accountancy-actualiteiten door Carel Verdiesen en verschillende sessies van softwareleveranciers waarin kennis over uw klant centraal staat.


Als dagvoorzitter zal dit jaar Pieter de Rijk optreden. Trouwe bezoekers zullen hem herkennen als de hilarische Duitse Prof dr. ir. Mueller die twee jaar geleden zijn opwachting maakte tijdens ons evenement. Dit jaar verheug ik mij erop Pieter aan het werk te zien om onze dag van de nodige scherpte en humor te voorzien.


Een spectaculaire afsluiter mag ook dit jaar niet ontbreken, maar dat is nog even een verrassing...