Novak opleidingsaanbod

Als grootste serviceorganisatie voor de mkb-accountant bieden wij ook in 2022 verschillende cursussen en webinars aan. Ons aanbod sluit aan bij uw dagelijkse werkzaamheden. Onze ervaren docenten brengen u de juiste combinatie van theorie en praktijk, om u weer een stap verder te helpen.

Efficiënt en risicogericht samenstellen

DATUM 20 april | TIJD 09:00 – 13:00 (inclusief lunch)

LOCATIE Van der Valk Vianen

Met risicogericht samenstellen valt veel winst te behalen. Door klantkennis gerichter in te zetten bij de risicoanalyse verhoogt u de kwaliteit en u boekt daarnaast tijdswinst. Om een goede risico-inventarisatie te managen is klantkennis essentieel! DOELSTELLING Hoe zet u een risicoanalyse doeltreffend in de samenstelpraktijk in? En hoe vertaalt u de uitkomsten naar meer of minder werkzaamheden?

Actualiteiten Verslaggeving

DATUM 01 juni | TIJD 09:00 – 13:00 (inclusief lunch)

LOCATIE Van der Valk Houten

Externe verslaggeving is de kern van de rol van de accountant. Kennis hiervan is noodzakelijk voor een goede beroepsuitoefening. In deze cursus komen verschillende onderwerpen aan bod die relevant zijn voor de jaarrekening van het mkb. DOELSTELLING Het doel van deze cursus is de accountant een update van verslaggevingskennis aan te bieden.

Wilt u een inhouse cursus bij u op kantoor laten verzorgen? Als grootste serviceorganisatie voor de mkb-accountant bieden wij u verschillende opleidingen en webinars aan. Wij denken graag met u mee, bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Novak Opleidingen via 070-3524002 of stuur een e-mail naar Nicolette de Waal.

Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief voor ons actuele opleidingsaanbod.

Vaktechnische bijeenkomsten door het hele land

Extendum en Novak organiseren vier vaktechnische bijeenkomsten op diverse locaties in het land. Tijdens de bijeenkomsten komen diverse actuele onderwerpen aan bod. Per kwartaal worden steeds twee deelgebieden belicht. Zo mist u vakinhoudelijk niets en blijft u optimaal geïnformeerd over zaken die voor u en uw klanten belangrijk zijn. Voor uw Permanente Educatie vormen de VTB’s de minimale basis.