LEDENVOORDEEL

Doe er uw voordeel mee!

Novak heeft meerdere samenwerkingen met verschillende leveranciers zodat onze leden optimaal kunnen functioneren binnen de kantooromgeving.

Meer diensten en producten vindt u hier.

EYE Security beveiligt bedrijven tegen de snelle opmars van cybercriminaliteit. Bij deze vorm van criminaliteit worden bedrijven gegijzeld en wordt er data gestolen. Onze dienstverlening vraagt vooraf geen grote investeringen en biedt direct bij het afsluiten een hoogwaardige beveiliging. Onze medewerkers houden uw systemen en cloudomgevingen dag en nacht in de gaten. Onze missie? Het beschermen van het mkb in Europa. EYE Security is opgericht door cyberexperts van de AIVD en MIVD, die veel ervaring hebben in het detecteren en voorkomen van cyberdreigingen.

Voordeel voor Novak-leden

De investering voor state-of-the-art bescherming bedraagt in de meeste gevallen tussen de €10 en €20 per werkplek, per maand. Voor leden van Novak verzorgen we de implementatie, ter waarde van €1.250, kosteloos.

Meer informatie over EYE Security of over de voordelen voor u als Novak-lid?

Met de digitale handtekening oplossing van ValidSign kunnen accountants en belastingspecialisten sneller dan ooit noodzakelijke handtekeningen verkrijgen, volledig volgens strikte wettelijke vereisten. Duizenden organisaties ondertekenen momenteel hun documenten met ValidSign. Een groot deel daarvan zijn administratie-, belastingadvies- en accountantskantoren. ValidSign is dé marktleider binnen de accountancy op het gebied van digitaal ondertekenen. ValidSign is officieel agent van PKIoverheid-certificaten van KPN. Deze kunnen zowel met een token, als in de cloud (exclusief met KPN) worden gebruikt.

Voordeel voor Novak-leden

Novak-leden die nog geen klant zijn bij ValidSign maar dit wel willen worden, krijgen een korting op de instapkosten. De instapkosten zijn tweeledig: • Setupkosten (aanmaken account en uitlevering m.b.v. web-sessie): 50% korting • Logo- en content branding: 25% korting

Meer informatie over ValidSign of over de voordelen voor u als Novak-lid?

Bent u lid en heeft u een vaktechnische vraag of bent u op zoek naar kantoorondersteuning? Bel dan tijdens kantooruren Novak DIRECT via 085-0220150 of maak gebruik van ons webformulier. Voor algemene vragen (bijvoorbeeld over het lidmaatschap, opleidingen en facturen) kunt u bellen met 070-3524002 of stuur een e-mail naar novak@novak.nl.