Novak LEDENVOORDEEL

Om onze leden optimaal te laten functioneren binnen de kantooromgeving heeft Novak met verschillende leveranciers samenwerkingen gesloten. Doe er uw voordeel mee!

Novak Verzekeringen

Novak en Aon hebben voor u als mkb-accountant een aantrekkelijk verzekeringspakket samengesteld. Ook particulier te gebruiken door medewerkers en gezinsleden.

Door de sterke onderhandelingspositie en deskundigheid van Aon kunt u, als Novak-lid, profiteren van scherpe premies, uitstekende dekkingen en goede service. Novak Verzekeringen biedt zakelijke verzekeringen op het gebied van aansprakelijkheid, rechtsbijstand, verkeer & vervoer en zorg & inkomen. De Novak-verzekeringen zijn afgestemd op de risico’s voor accountants.


Wilt u meer informatie over de dienstverlening van Aon?

Novak Financieringen

Snel en eenvoudig een mkb-financiering aanvragen bij meerdere financiers.

Helpt u uw klanten bij het aanvragen van een financiering? De exclusieve samenwerking van Novak met Capsearch maakt deze begeleiding gemakkelijker. Capsearch is een online financieringsplatform voor mkb- en vastgoedfinancieringen. U kunt hiermee op een eenvoudige en efficiënte manier een financiering aanvragen bij meerdere financiers. Het platform biedt u inzicht in de acceptatiecriteria van financiers. U stelt één aanvraag op, die u in één keer naar verschillende financiers stuurt.

Ondersteuning van leden bij klantadvies

De adviesmarkt voor mkb-financieringen is groot en biedt de mkb-accountant dus enorme kansen. Om een goede adviesrol in deze markt te kunnen spelen, bieden de specialisten van Capsearch u ondersteuning bij inhoudelijke vragen over het slim opstellen van een aanvraag. Via Novak ontvangt u voor het eerste jaar 30% korting op licenties van Capsearch.


Meer informatie over Capsearch of over het slim aanvragen van een financiering?

Novak Digitaal ondertekenen

Met de digitale handtekening oplossing van ValidSign kunnen accountants en belastingspecialisten sneller dan ooit noodzakelijke handtekeningen verkrijgen, terwijl ze nog steeds aan strikte wettelijke vereisten voldoen. Duizenden organisaties ondertekenen momenteel hun documenten met ValidSign. Een groot deel daarvan zijn administratie-, belastingadvies- en accountantskantoren. ValidSign is binnen de accountancy dé marktleider op het gebied van digitaal ondertekenen.

ValidSign is officieel agent van KPN PKI Overheid certificaten die zowel met een token als exclusief met KPN in de Cloud kunnen worden gebruikt.

Novak-leden die nog geen klant zijn bij ValidSign en dit wel willen worden krijgen een korting op de instapkosten.

De instapkosten zijn tweeledig:

  • Setupkosten (aanmaken account en uitlevering m.b.v. web-sessie) 50% korting
  • Logo- en content branding 25% korting


Meer informatie over ValidSign of over de voordelen voor u als Novak-lid?

Meer diensten en producten vind u hier.

Novak

Heeft u als lid een vaktechnische vraag of bent u op zoek naar kantoorondersteuning? Bel dan tijdens kantooruren Novak DIRECT via 085-0220150 of maak gebruik van ons webformulier. Voor algemene vragen (bijvoorbeeld over het lidmaatschap, opleidingen en facturen) kunt u bellen met 070-3524002 of stuur een e-mail naar novak@novak.nl.

Blijf wekelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op accountancygebied.


Deel dit artikel met uw netwerk