Achter één telefoonnummer vindt u antwoorden

op uiteenlopende vragen

Om met de woorden van Novak-lid Bianca Boekhout te beginnen: “Ik wil gewoon een steady kantoor runnen en er zijn voor mijn klanten”. Dat is precies waar wij als Novak een bijdrage aan willen leveren. Ook in deze lastige tijden. Het Coronavirus heeft een grote impact op onze leden. Met praktische ondersteuning en een luisterend oor staan we voor u klaar. Zoals u van ons gewend bent. Want al meer dan 20 jaar maken we het reilen en zeilen op het mkb-accountantskantoor zo aangenaam mogelijk. Velen kennen Novak van het kwaliteitssysteem waarmee kantoren eenvoudig werken conform actuele wet- en regelgeving. Of de regionale bijeenkomsten rondom vaktechniek en ondernemerschap. Maar hoe bekend bent u met de partnerships die Novak de afgelopen jaren heeft gesloten? Die het onder andere voor u mogelijk maken om uiteenlopende vragen aan de Novak DIRECT servicedesk te stellen?

Novak werkt samen met diverse externe adviseurs om onder andere HR en juridisch gerelateerde vragen aan de servicedesk Novak DIRECT snel te kunnen beantwoorden. Achter één telefoonnummer vindt u antwoorden op uiteenlopende vragen, uiteraard ook op het gebied van accountancy en fiscaliteit. Daarvoor zorgen vaste collega’s Bouwe Algra en Remco Ruinemans. Zij hebben zelf jarenlang op “kantoor” gewerkt en zetten hun kennis en ervaring nu in om vakgenoten in heel Nederland te ondersteunen. En dat gaat verder dan telefonisch advies. Zo leest u in dit magazine een interview met Bianca Boekhout van CBM Accountants die onder andere een waarnemingsovereenkomst heeft afgesloten met Bouwe.

Deze praktijkgerichte aanpak vindt u ook terug in de activiteiten van de beroepsvereniging Novaa. De vereniging geeft aangesloten AA’s en RA’s een stem richting de beroepsorganisatie en de politiek, zodat wet- en regelgeving ook daadwerkelijk aansluit op de praktijk. Net zoals de collega’s van Novak, weet het bestuur van Novaa waar de mkb-accountant in het veld tegenaan loopt en waar deze behoefte aan heeft.

Dus, waar wacht u nog op? Neem contact met ons op, en zorg ervoor dat u alles haalt uit uw lidmaatschap. Laat u verrassen door ons aanbod en vind bevestiging in onze aanpak, van en voor de mkb-accountant. We zijn er voor u, en wensen u veel sterkte toe in deze tijd waarin naar elkaar omkijken belangrijker is dan ooit.

Guus Ham Directeur Novak en Novaa