Om onze leden optimaal te laten functioneren binnen de kantooromgeving heeft Novak met verschillende leveranciers samenwerkingen gesloten. Doe er uw voordeel mee!

PENSIOEN

Novak biedt leden collectief pensioen van Brand New Day

Novak heeft een open mantelovereenkomst gesloten met Brand New Day. Deze overeenkomst voorziet in een collectieve pensioenregeling voor elk gewenst budget. Vanaf nu kan ieder lid van Novak profiteren van de voordelen van een collectief pensioen van Brand New Day. Uit eigen onderzoek is gebleken dat er nog steeds kantoren zijn zonder pensioenregeling, maar dat veel kantoren hier wel interesse in hebben. Wilt u weten wat deze samenwerking voor u kan betekenen?

KANTOORARTIKELEN

Wist u dat Lyreco, leverancier voor kantoorartikelen, ook per stuk levert? Dat maakt Lyreco een handige leverancier voor zowel voor grote als kleine bedrijven.

Ieder Novak-lid kan profiteren van scherpe prijzen en een uitgebreid assortiment. U betaalt geen verzendkosten voor levering, ongeacht de hoogte van uw bestelbedrag. En vandaag besteld voor 17.30 uur betekent morgen in huis! Omwille van het coronavirus worden we allemaal aangemoedigd om meer vanuit huis te werken. Het is belangrijk om uzelf van het juiste materiaal te voorzien om thuis efficiënt te kunnen werken. Wat heeft u hiervoor nodig en waar moet u op letten? Ook hierin kan Lyreco adviseren. En om het nog gemakkelijker te maken, leveren we alles rechtstreeks op uw thuisadres.

VERZEKERING

Novak en Aon hebben voor u als mkb-accountant een aantrekkelijk verzekeringspakket samengesteld. Ook particulier te gebruiken door medewerkers en gezinsleden.

Door de sterke onderhandelingspositie en deskundigheid van Aon kunt u, als Novak-lid, profiteren van scherpe premies, uitstekende dekkingen en goede service. Novak Verzekeringen biedt zakelijke verzekeringen op het gebied van aansprakelijkheid, rechtsbijstand, verkeer & vervoer en zorg & inkomen. De Novak-verzekeringen zijn afgestemd op de risico’s voor accountants.

Novak

Heeft u als lid een vaktechnische vraag of bent u op zoek naar kantoorondersteuning? Bel dan tijdens kantooruren Novak DIRECT via 085-0220150 of maak gebruik van ons webformulier. Voor algemene vragen (bijvoorbeeld over het lidmaatschap, opleidingen en facturen) kunt u bellen met 070-3524002 of stuur een e-mail naar novak@novak.nl.

Blijf wekelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op accountancygebied.

Volg ons op:

image
image