Welkom in Het Ondernemershuis, welkom bij Novak en Novaa!

Stichting Novak en Vereniging Novaa, Tournooiveld 3, 2511 CX Den Haag

Novaa is nieuwe naam voor de vereniging

Sinds januari heeft de vereniging Novak de naam Novaa aangenomen. Dit staat voor Nederlandse Organisatie van Accountant Adviseurs. De vereniging kent al ruim 600 leden en behartigt sinds 2014 de persoonlijke belangen van mkb-accountants in Nederland. De naam is gewijzigd om de vereniging beter te profileren als belangenbehartiger en uit te laten groeien tot een volwaardige beroepsorganisatie van mkb-accountants. De komende maanden wordt er gewerkt aan een beleidsplan om deze ambities verder vorm te geven. Bestuur en leden van de nieuwe beroepsorganisatie zijn van mening dat er met Novaa voorzien kan worden in de grote leemte die de NBA laat liggen op het gebied van belangenbehartiging voor deze groep accountants.

Stichting Novak gaat door onder huidige naam

De stichting Novak, die producten en diensten biedt aan mkb-accountancykantoren, blijft onder de huidige naam haar activiteiten voortzetten. Denk hierbij aan kennis en advies op het gebied van vaktechniek en ondernemerschap, maar ook aan het Novak Kwaliteitssysteem, op maat gemaakte opleidingen en inkoopvoordeel voor bedrijfssoftware en verzekeringen.

Samen in Het Ondernemershuis

Zowel Novaa als Novak zijn gevestigd in Het Ondernemershuis en blijven nauw samenwerken. Deze nieuwe locatie biedt ons een mooie uitvalsbasis om onze leden door het hele land de juiste ondersteuning te bieden. En de samenwerking met onze “medebewoner” ONL voor Ondernemers biedt kansen voor het intensiveren van onze inspanningen op het gebied van belangenbehartiging voor de mkb-accountant.

Een nieuw online magazine

Naast dit nieuwe “offline” adres, hebben we ook “online” een nieuwe plek om onze leden en andere geïnteresseerden te ondersteunen met kennis en advies: het online Accountantsmagazine! Dit is een aanvulling op de papieren versie van het Accountantsmagazine dat twee keer per jaar verschijnt. We hebben gekozen voor een online magazine om u nog sneller van relevante informatie te kunnen voorzien op een meer interactieve wijze. En bovendien te raadplegen waar en wanneer u maar wilt. Dit past bij waar we voor staan: we zijn er voor alle mkb-accountants en gaan hand in hand met ondernemend Nederland.

Veel leesplezier!

Mark Rutte

“Ondernemers nemen risico’s die Nederland veel zekerheid opleveren. Ik juich het daarom van harte toe dat de partners die gehuisvest zijn in het Ondernemershuis Nederland, ondernemen nog wat makkelijker maken”. Met deze woorden opende premier Mark Rutte op dinsdag 16 april het Ondernemershuis in Den Haag. Het is dé nieuwe ontmoetingsplek voor ondernemers, ambtenaren en politici. En de thuisbasis van Novak en Novaa.